woensdag 22 augustus 2012

Nog een keertje terug naar de hei.

Zaterdagavond nog een keertje terug geweest naar de Gooise heide. De zaterdagochtend besteed aan een klus in huis. Het verven van een stuk muur en de jaarlijkse schoonmaak van de afzuigkap. De afzuigkap gaat dan tot op het ventilatorrotor geheel uit elkaar en wordt de afvoerpijp ook schoon gemaakt. Daar komt een troep uit! oei.

s'Middags een beetje luieren op de bank vanwege de warmte. Maar s'avonds hielden we het niet meer uit. We stapten in de auto en een half uurtje later liepen we op de hei. Tot een uur of 9 nog lekker rond gewandeld en wat plaatjes geschoten.

Veel zijn het er niet geworden. De herhaling is gauw gemaakt.Nu lekker wachten op de Damherten bronst. Dan gaan we hier een mooie serie van maken. Als er wat moois tussen zit, dan zal dat wel verschijnen op de blog.

Met een vriendelijke groet,

Frans

3 opmerkingen:

 1. Ook weer een mooie serie, het was zo te zien al aardig donker aan het worden.
  Ik heb dit jaar weinig reeën gezien, ben ook niet zo vaak op de hei geweest.....

  groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Ghita,

  In de bronstweken waren ze volop te zien. Later niet meer zo. En veel van deze opnames zijn gemaakt met wachten en steeds scannen van bekende plekken. Inmiddels wel een paar vaste stekken gevonden op de heide waar we een redelijke kans maken. En de zon was inderdaad al weg en een uurtje voor de zonsondergang. Toch nog nette foto's geworden, zoals je ziet.

  Groet,

  Frans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I am congratulating on wonderful photographs, such views are very joy. I am greeting

  BeantwoordenVerwijderen