zondag 3 februari 2013

Winterse omstandigheden

Dat is lang geleden. Beetje heel erg gebrek aan tijd, inspiratie en zin om wat te gaan werken aan de blog. Laten we weer eens wat zien van de afgelopen tijd. Het is vooral een leuke verzameling van diverse foto's. Op de fiets, met de auto en lopende. De camera ging zoveel mogelijk mee.Soms maken we van een nood een deugd. Hoe voorzichtig je ook te werk ging en minuten lang stil bleef ziten wachten tot je je plaat kon maken, gebeurde het meerdere malen dat mensen alles verstoorden. Ze renden door het veld of wilde dichterbij komen om ook foto's te kunnen maken. Zeker met deze koude had ik liever geen foto's dan wel om de dieren zoveel mogelijk rust te geven.


 
Ook met de sneeuw ging ik op de fiets naar mijn werk. En de camera vanzelfsprekend ook. Onderweg wat nieuwe paadjes gevonden en leuke onderwerpen waar ik in het dagelijks leven niet veel kom. 
 
Na diverse pootafdrukken en geursporen eindelijk, na meer dan 2 uur zoeken, twee vossen weten spotten. het begon toen wel erg stevig te sneeuwen.

 
De foto's van de dieren waren met deze kou een uitdaging. Hoewel je flink ingepakt ben, was het toch erg bikkelen tegen de tintelende vingers en langzaam tot op het bot koud worden.
 
Groet,
 
Frans
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten