zondag 29 juli 2012

Gooise Heide

Zaterdagochtend rammeld de wekker oorverdovend ons uit een loodzware slaap. Met een oog nog dicht en de andere half open verteld de wekker dat het 5 uur is. Zucht.. Steun..Met de nodige moed stappen we uit bed en eten een lading pannenkoeken weg en een kop koffie moet het restje slaap verdrijven. Vandaag hebben we het plan om richting Hilversum en Laren te gaan. Daar tussen ligt een erg mooi heide gebied met wat bossen als afwisseling. Op de weg is het nog erg stil en zo staan we dan reeds om half zeven in Laren bij het restaurant "La Place" Daar parkeren we onze auto en stappen we kalm het gebied in. Niet veel later zien we onze eerste ree al staan en het zal de laatste voor vandaag ook niet zijn.
Ook deze dag ging niet voorbij zonder dat ik de byzondere momenten vast legde met de camera.

Deze dag leverde mij ook een mooie plaat op om de foto die steeds boven aan de site staat eens te vervangen. Uit de serie van ongeveer 200 foto's heb ik een 75 mooie wauwfoto's gedistileerd en met een kleine greep hieruit wil ik u laten genieten.

Met vriendelijke groet,

Frans

5 opmerkingen:

 1. Het is voor herhaling vatbaar! Het was een mooie dag.
  martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat je ze gezien hebt. Dit was mijn speelplaats toen ik klein was..;-) Wat is het genieten om zulke leuke beelden voorbij te zien komen. Moet er ook weer een keer heen gaan, wanneer de heide in bloei staat is het er ook zo mooi..

  Groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Von,

   Dit zijn nou van die gebieden: Waarom was ik hier nou niet eerder? We hebben ons er prima vermaakt. Erg mooi gebied en compact ook. in een dagje heb je het wel rond gewandeld. Wij hebben ons meer beperkt tot kleine vlakken en meer geduldig wachten op wat komen ging. Zo ontstaan bij mij de betere foto's ook. Op mijn gemak de camera inregelen en dan de momenten afwachten. Mijn vrouw wil hier ook graag naar terug als de heide in bloei staat. Misschien komen we jullie nog wel tegen;-).

   Groet,

   Frans

   Verwijderen
 3. @BoswachterRemco30 juli 2012 om 18:56

  Mooie foto's Frans . @BoswachterRemco

  BeantwoordenVerwijderen