maandag 9 november 2015

Motorcross Jan van Beekrit

Afgelopen zaterdag was ik op uitnodiging van een zwager naar de Achterhoek. Er zou een mooie motorcross zijn in Zelhem. Een flink parcours van zo'n 65 kilometer dat voor een groot deel off road was. In de rit waren ook een aantal proeven gezet welke gedaan moesten worden. Bij twee van deze proeven was ik erbij met mijn onafscheidelijke camera.  Een behulpzame zwager bracht mij van de ene proef naar de andere waardoor ik niet ver hoefde te lopen. Na afloop gezellig met hem mee gereden om de oversteekplaatsen schoon te vegen waarna we de dag besloten met een afhaal chinees. Een kleine greep uit de beeldjes die ik die dag gemaakt heb. Dat was 337 stuks ruwbeeld en 142 uit eindelijk voor de nabewerkte eind resultaat.

De beeldjes zijn NIET zonder toestemming van mijns persoon te gebruiken voor welk doel dan ook. Mocht er beeld tussen zitten dat verwijderd moet worden dan is dat via het email adres kenbaar te maken. Ik neem afstand bij oneigenlijk gebruik van het door mij gemaakt beeld dat u hier aantreft.
Met vriendelijke groet,

Frans(Canon40D)

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke actie foto's zeg. Dan ga je het flink voelen in de onderarmen met zulke afstanden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Peter,

   Bedankt voor je reactie. Ik werk veel met een rugzak en een black rapid sport. Voorts was het een parcour van ruim 65 km en dat werd dus kiezen. De acties waren voor mijn gevoel bij de proeven. Die wist mijn zwager prima te vinden en dus kon ik stukjes mee op zijn trekker. En voor de shots moet je ook iets over hebben. Dat is soms werken maar thuis gekomen vergeet je het snel weer als je de beelden terug ziet. Ik hoop er ooit nog eens wat meer uit te halen.

   Met vriendelijke groet,

   Frans(Canon40D)

   Verwijderen