maandag 1 juli 2013

Katwijk Open dag bij de KNRM en diverse andere onderdelen.

Zaterdag, 29 juni, hebben we een open dag bezocht in Katwijk. De KNRM hield een open dag waarbij ook de Sigma, Ambulance, Politie, Brandweer en het leger zich lieten zien. Aangezien de dag erg strak georganiseerd was, hebben we ons geconcentreerd op de KNRM. Daar was voldoende actie om vast te leggen. Vliegende Helikopters en door de branding heen brekende boten. Een waar water en schuimspektakel!

Eerst een aantal beelden van de kleinere reddingsboten.
 
 
 
Naast de kleinere boten deden ook de wat grotere mee. Ook die gaven een erg mooi actievol beeld.
 
 
 


Verder waren ook mooie demo's met helikopters en samenwerking met de boten op zee. Een enkele keer kwamen ze zo dichtbij dat het een beetje lastig werd ze in een goed beeld te vangen.

Ook de Amelandse reddingsbrigade met de paarden getrokken wagen en boot was er van de partij. Echter vond ik hier byzonder storend dat er diverse fotograven, al dan niet van toestemming voorzien, behoorlijk in beeld liepen. Het was met de telecombinatie nog wel redelijk werken maar leuk was dat niet. Eenmaal in het water ging het weer prima.


Ook een jetski was er een aantal keren in actie te zien. Echte springfoto's heb ik er niet van kunnen maken. Ergens ook niet te verwachten aangezien ze daar niet voor zijn aangenomen. 
  
 
Hand gedreven voortstuwing en zoekslagen maken in verband.
 
 

 
Zo dat was een impressie van een mooie volle dag buiten spelen op het strand.
 
groet,

Frans
Geen opmerkingen:

Een reactie posten